What the FAQ

Algemene info

Introductie Frendz Ambassadeurschap

In deze algemene voorwaarden wordt uitgelegd wat FRENDZ is en wat het inhoudt om FRENDZ ambassadeur te zijn. Daarnaast leggen we uit waarom we bepaalde gegevens van je nodig hebben en staan er een aantal afspraken in die we met elkaar maken. 

Ben je jonger dan 18 jaar? Laat dan je ouder(s) deze algemene voorwaarden lezen, de vereiste gegevens aan het eind van het document invullen en ondertekenen. E-mail dit vervolgens naar collaborations@frendz.nl.  

FRENDZ in het kort:

FRENDZ staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder de naam V&D Concepthouse B.V. met kvk nummer 65816773. Het kantooradres is: Diemermere 1, 1112TA in Diemen.

FRENDZ is een gratis micro-influencer platform gericht op boys en girls die houden van social media, influencers en natuurlijk FRENDZ. Hier gaan wij je zoveel mogelijk van laten zien, over leren en mee bezig laten zijn. Zo bieden samenwerkingen met (grote) merken aan, proberen wij kortingsacties voor je te regelen en gratis goodies. Samen proberen we FRENDZ zo leuk mogelijk voor je te maken. Je kunt aan alles waar FRENDZ je voor vraagt meedoen, maar dit is nooit verplicht. Zo bepaal je zelf hoe betrokken je bent.

Benodigde informatie

Het is voor FRENDZ noodzakelijk om meer over jou als ambassadeur te weten. Zo kunnen we je betrekken bij gerichte acties, bijvoorbeeld op basis van woonplaats, leeftijd, voorkeuren en interesses. Ook willen we graag van je leren: wat is je Instagram profiel en hoeveel volgers heb je daar? Tot slot hebben we jouw e-mail adres nodig. Zo kunnen we je benaderen voor eventuele samenwerkingen. 

Nadat je bent aangemeld als FRENDZ ambassadeur sturen we je een link voor de FRENDZ ambassadeurs Whatsapp groep. In deze Whatsapp groep zitten mede FRENDZ ambassadeurs waar je mee kunt connecten. Je mag zelf bepalen of je hier bij wilt of niet. FRENDZ zit hier zelf ook in om een oogje in het zeil te houden.

Afspraken FRENDZ en Ambassadeurs

Als FRENDZ ambassadeur is het belangrijk dat we een aantal afspraken met elkaar maken. Als je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden dan ga je ook akkoord met onderstaande afspraken.

 1. Als FRENDZ Ambassadeur repost je per maand 3 stories uit de ‘collab’ highlight op de Instagram account @Frendzontour. Deze worden door FRENDZ gemaakt en zorgen er mede voor dat het FRENDZ Ambassadeurschap gratis blijft.
 2. Je kunt door FRENDZ worden gevraagd om mee te doen met een samenwerking met een merk. Als je jonger bent dan 18 moet je schriftelijk toestemming van je ouder(s) hebben om mee te doen. Per samenwerking worden er afspraken gemaakt over bijvoorbeeld het posten en taggen van een merk op een bepaalde datum, maar ook wat je ervoor terugkrijgt. Het is belangrijk dat alle partijen zich houden aan de gemaakte afspraken.  
 3. Je kunt je aanmelden voor de FRENDZ Whatsapp groep. Er is een groep voor ambassadeurs jonger dan 18 jaar en een voor ambassadeurs ouder dan 18 jaar. FRENDZ bepaalt in welke groep je mag aansluiten op basis van jouw leeftijd. Blijf netjes een aardig voor iedereen in de groep, zo zorgen we er samen voor FRENDZ voor iedereen leuk is en blijft.

Kom je een of meerdere afspraken niet na dan kan FRENDZ besluiten je FRENDZ ambassadeurschap op te zeggen.

Stoppen als FRENDZ Ambassadeur

Heb je besloten om geen FRENDZ ambassadeur meer te willen zijn? Stuur dan een e-mail naar collaborations@frendz.nl met onderwerp ‘Ik stop als FRENDZ ambassadeur’. We zullen binnen 14 dagen al jouw gegevens verwijderen, je eventueel uit de FRENDZ Whatsapp groep halen en dit per e-mail aan jou bevestigen. 

Jonger dan 18

Jonger dan 18 jaar? Stuur dan een e-mail naar collaborations@frendz.nl met onderwerp ‘Toestemming’.  In deze e-mail moet de onderstaande informatie van jouw ouder(s) staan. Pas dan ben je officieel FRENDZ Ambassadeur.

 • Voornaam + achternaam ouders(s) 
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Handtekening (voor toestemming) + datum

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle stories die FRENDZ post worden volledig in Adobe InDesign en Adobe Photoshop bewerkt. Dit is ook gelijk de huisstijl voor FRENDZ. Zo passen alle stories bij elkaar én bij de foto’s die worden geplaatst op Instagram. Ze zijn maar een béétje perfectionistisch, niet?

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FRENDZ edit alle foto’s via het programma Lightroom. Hier hebben @FRENDZ__ en @FRENDZonTour dezelfde preset voor. De quotes die je tegenkomt op het account van @FRENDZ__ worden in Adobe Indesign gemaakt. Lijkt het jou leuk om de echte FRENDZ style ook op jouw foto’s te kunnen toepassen? Misschien zetten we deze in de toekomst te koop! Houd de website van FRENDZ dus goed in de gaten en wie weet heb jij een echt ‘influencer-style’ filter. Wie wilt dat nou niet?

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@FRENDZontour is het inspirationele Instagram account, zo reizen zij heel de wereld over om haar volgers te inspireren door middel van foto’s en video’s. FRENDZ focust zich op het gebied van mode, reizen, fotografie en hotspots en zie je dit ook terug in de foto’s. Zo lekker je alle hotspots kennen, maar de influencers ook.

@FRENDZ__ is het Instagram account wat zich compleet focust op de blog en de Ambassadors. Je kunt zien dat er veel foto’s van de Ambassadors op worden gerepostn, maar ook quotes die aansluiten op de blog. Zo is FRENDZ__ een echte springplank voor de Ambassadors voor het vergroten van je bereik.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jazeker! FRENDZ is upcoming in het YouTube wereldje en post behind-the-scenes materiaal. Hierin zie je hoe een echte FRENDZonTour reis eraan toe gaat en kom je de hotspots tegen waar FRENDZ over schrijft op de blog. Op deze manier leer je de influencers kennen en kom je veel over hen te weten door middel van Q

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FRENDZ is aan het doorgroeien om een online community voor (micro-)influencers te worden vol met maandelijkse collabs, kortingsacties en goodies. Je kunt je aanmelden als micro-influencer (oftewel FRENDZ Ambassador) als je tenminste 500 volgers hebt.

FRENDZ Ambassadors hebben concrete doelen voor ogen; zij willen groeien op Instagram en hun creativiteit uiten. Just how we like it! Zij zijn trouwe fans van FRENDZ en communiceren altijd met elkaar. FRENDZ maakt dit op verschilende manieren mogelijk, onder andere door de FRENDZ Ambassadors in WhatsApp groepen met elkaar te laten praten.

FRENDZ positioneert zich als een heus influencer-marketing bedrijf en heeft een hechte familie opgebouwd, allemaal via Instagram. De Ambassadors zijn de perfecte doelgroep voor FRENDZ en hebben een echt gevoel voor het spotten van de laatste fashion, beauty, travel en lifestyle trends. Hierdoor zijn zij online betrouwbaar en worden zij snel gevolgd door anderen; de FRENDZ Ambassadors worden een echt voorbeeld voor anderen.

Het doel van FRENDZ is om samen met de Ambassadors te groeien. Hoe actiever je als Ambassador bent, des te meer je door FRENDZ wordt beloond. Van shout-outs tot samenwerkingen met vette merken en kortingsacties tot maandelijkse gratis goodies; niks is te gek. Loopt het water je al in de mond?

Daarnaast doet FRENDZ regelmatig exclusieve samenwerkingen met grote merken. FRENDZ selecteert de geschikte Ambassadors afhankelijk van volgersaantallen, geografische locatie en/of leeftijd.

Om de community dagelijks te kunnen inspireren op het gebied van mode, reizen, beauty en lifestyle reist het team van FRENDZ de wereld over met de grootste influencers, denk aan: Marije Zuurveld, Sophie Ousri en Benthe Liem. Van deze reizen maakt FRENDZ content voor hun volgers.

Op de Instagram pagina @FRENDZonTour worden de leukste foto’s en stories van de influencers gepost. Ook delen zij de fashion trends in the middle of de leukste hotspots van de stad. Zo leer je ook nog eens wat.

FRENDZ plaatst o.a blogs over beauty tips tijdens het reizen, maar ook waar je absoluut naartoe moet als je in die stad bent. Deze blogs worden geplaatst op www.frendz.nl, met groot succes!

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ambassadors

FRENDZ controleert maar een paar keer per maand de geüploade stories. Dit gebeurt aan het einde van de maand en kan dus even duren. Heb je de laatste dag van de maand nog niks gehoord? Laat ons het dan even weten via: collaborations@frendz.nl.

 • Ik heb een tijdje geleden mijn story’s geupload, maar hier nog geen bevestiging van gehad..

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nee, als FRENDZ Ambassador moet je de stories delen die in de Collab highlight staan op @FRENDZonTour. Zorg ook dat je @FRENDZonTour duidelijk en zichtbaar tagt, hierop wordt gecontroleerd.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  What to do?
  – Ga naar het Instagram account @FRENDZontour
  – Klik op de highlight ‘Collabs’
  – Repost 3 van deze story templates in je story en tag @FRENDZontour. Je mag de stories zelf pimpen en je bepaalt zelf wanneer je deze post. (Zonder tag kan deze niet worden goed gekeurd).
  – Maak een screenshot van je stories en upload deze via https://www.frendzontour.com/story-upload/. Jouw deelname telt alleen wanneer je dit hebt gedaan.

  Zorg ervoor dat je aan de bovenstaande voorwaarden voldoet voor de laatste dag van de maand. Na het bekijken van je story’s krijg je van ons een bevestiging per DM, dit kan een paar weken duren. We laten je dan ook weten wanneer je de goodies ontvangt.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Don’t fear, FRENDZ is here! Zij controleren wekelijks alle aanmeldingen die binnen zijn gekomen en stuurt vervolgens via DM een bevestiging. Dit kan dus 1 week duren.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dit is geen probleem, zolang je maar toestemming hebt van je ouders.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Op deze manier kunnen we eventuele goodies naar je opsturen voor samenwerkingen. Verder zullen wij nooit je adresgegevens zonder jouw toestemming delen met andere merken/bedrijven. Ook sturen we geen reclamefolders naar je toe.

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Gewoon heel simpel 2 cijfers. Hier wordt naar gevraagd zodat de website zeker weet dat je geen robot bent.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Als FRENDZ Ambassador is het van belang dat je actief bezig bent met je eigen Instagram account.
  Dit wil zeggen:
  – Affiniteit met mode/beauty/lifestyle/travel
  – Minimaal 500 volgers
  – Minimaal 9 foto’s op je account
  – Bereid zijn om de samenwerkingen die je aangaat met FRENDZ te posten op je eigen kanaal
  Je bent als Ambassador nooit verplicht om aan elke samenwerking mee te doen. De keuze ligt altijd bij jezelf. Wil je wel met collab meedoen? Dan kun je je gemakkelijk aanmelden via DM of e-mail. Een kind kan de was doen.

 • Holla lieve mensen !

  Mijn naam is Carlijn Bos ben 21 en woon in een dorpje in de buurt bij Nijmegen.

  Ik ben Gastouder in het dagelijks leven en in mijn vrije tijd ben ik alleen maar bezig met fashion foto’s instagram feed creativiteit noem het allemaal maar op !

  Sinds kort zit ik over de 500 volgers en wil deuren gaan openen op het gebied van Instagram want je kan er zoveel mee !

  Nou ik heb genoeg gebabbeld en hoop heel snel op een reactie van jullie terug.

  Toedeloeeeeeee 🙋🏼‍♀️

  X Carlijn

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je wordt FRENDZ Ambassador door je snel HIER aan te melden. FRENDZ neemt dan een kijkje op jouw profiel en stalken ze erop los (their fave thing to do, ofcourse) en bepalen ze aan de hand van jouw content of je geschikt bent voor het Ambassadors Program. If so, dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging. Let’s be FRENDZ!

 • Ik vind het superleuk om met lifestyle, fashion en besuty bezig te zijn en om dat te laten zin op mijn insta. Ik hoop dat Frendz mij hiermee nog meer kan helpen!

 • Is iets mis gegaan met de whatsapp groep dus ik zou het heel erg fijn vinden als ik een linkje krijg voor de nieuwe groepsapp xxxx

 • ik wilde altijd al beroemd zijn en ik denk dt dit een stap is tot iets groots. Ik hoop zo een influencer te kunnen worden en andere te inspireren met mijn looks. En met sponsoren is er geen probleem.ik heb nu nog prive account op instagram waar ik wel 600+ volgers heb.Zodra ik een frendz ambassador ben doe ik hem open.

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  FRENDZ is aan het doorgroeien om een online community voor (micro-)influencers te worden, vol met maandelijkse collabs, kortingsacties en goodies. Als FRENDZ Ambassador maak je dus kans om mee te doen aan deze collabs, mag je de kortingscodes gebruiken en wie weet ontvang je ook maandelijks leuke goodies om te promoten op je eigen Instagram kanaal.

  Daarnaast doet FRENDZ regelmatig exclusieve collabs met grote merken. Dan selecteert FRENDZ in hun Ambassador bestand naar de geschikte (micro-)influencer(s).
  Ben jij enthousiast? Meld je dan snel HIER zodat we snel kunnen kijken of je geschikt bent!

 • waaow zo leuk! Ik vond dit account via een vriendin van mij en was eigenlijk meteen enthousiast! Ik ben nu ambassador, maar meer voor Frendz en/of andere merken doen lijkt me ook super gaaf !

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  FRENDZ canvas tas

  Yeah! Wat leuk om te zien dat je fan bent van onze tas. Deze kun je nu scoren op onze webshop.

  Vergeet niet @FRENDZonTour te taggen wanneer jij jouw OOTD post op Instagram plaatst.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Goodies

  De goodies worden gestuurd naar het adres wat je hebt opgegeven tijdens je aanmelding! Geef ons op tijd door als je daar niet meer woont.

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dan kunnen we natuurlijk altijd een nieuwe datum afspreken voor een nieuwe post. Als er dan nog geen post is geplaatst, dan ben je jammer genoeg geen FRENDZ Ambassador meer. En ontvang je ook niet de eerstvolgende goodie, ook niet als je wel daarvoor al stories hebt geplaatst.

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dit verschilt wel per goodie. FRENDZ communiceert altijd via DM als je goodie is verzonden en daarbij ook de uiterste datum van posten.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Yes! Als je goodies ontvangt verwacht FRENDZ een story en een post die zeker 1 maand op jouw account staan. De goodies mag je uiteraard houden en met liefde gebruiken. We all need some love in the end. Vergeet je niet @FRENDZonTour en het merk van de goodies te taggen?

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Samenwerkingen

  Exclusieve collabs zijn samenwerkingen waarbij een merk specifiek opzoek is naar een (micro-influencer) met een bepaald profiel, leeftijd of stijl. Bij een exclusieve collab benadert FRENDZ zelf de (micro-)influencers die geschikt zijn voor die samenwerking.

 • Hey lieve FRENDZ.
  Ik ben Sara, 16 jaar, een spontane creatieveling die van mode, kunst en rockmuziek houdt en daar de hele dag mee bezig is. Ik ben sinds kort geïnteresseerd in influencen en ik ben van plan mijzelf en mijn kunst te gaan presenteren via instagram. Dit zou ik graag met jullie doen. Ik ben beschikbaar en zou het tof vinden om met jullie shoots te doen of kleding te costumizen met mijn kunst,(of suggesties vanuit jullie), voor jullie shoots.
  Neem gerust een kijkje op mijn instagram; @saraajadevroe

  Ik hoor graag of jullie geïnteresseerd zijn.

  Dikke kus, Sara

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Twee keer per week doet het Instagram account @FRENDZ__ willekeurig een shoutout. Dit doen ze voor willekeurige Ambassadors. Meld je snel aan als Ambassador en wie weet sta jij op de volgende shoutout.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  FRENDZ staat altijd open voor leuke creatieve samenwerkingen. Stuur je idee naar collaborations@frendz.nl en zullen ze je zo snel mogelijk antwoorden. Let’s collab!

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wie kan ik mailen voor wijzigingen?

  We’re sorry to see you go! Jammer dat je geen FRENDZ Ambassador meer wilt zijn. Stuur FRENDZ dan een e-mail naar collaborations@frendz.nl.Binnen 14 dagen heeft FRENDZ al jouw gegevens verwijderd en wordt je ook niet meer benaderd door FRENDZ.

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Dit mag zeker. Stuur ons even een e-mail naar collaborations@frendz.nlen wij voegen je als Ambassador toe. FRENDZ Ambassadors only!

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Stuur FRENDZ dan een e-mail naar collaborations@frendz.nl

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Stuur FRENDZ dan een e-mail naar collaborations@frendz.nl

  Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Stuur FRENDZ dan een e-mail naar collaborations@frendz.nl.

 • Alles für Umreifung.
  Umreifungsband, Verpackungsband.
  Klemmen, Hülsen, Spanner…….
  Umreifungszange, Umreifungsschweisser.

  Hochwertige Waren vom Produzent. Fabrikverkauf.
  Versand am gleichen Tag aus Frankfurt. Bis 95 % günstiger als auf dem Markt.

  Arbeitshandschuhe.
  Müllsäcke und Vieles mehr.

  Info auf: folmax.pw
  Mit freundlichen Grüßen

 • Alles für Umreifung.
  Umreifungsband, Verpackungsband.
  Klemmen, Hülsen, Spanner…….
  Umreifungszange, Umreifungsschweisser.

  Hochwertige Waren vom Produzent. Fabrikverkauf.
  Versand am gleichen Tag aus Frankfurt. Bis 95 % günstiger als auf dem Markt.

  Arbeitshandschuhe.
  Müllsäcke und Vieles mehr.

  Info auf: folmax.pw
  Mit freundlichen Grüßen

 • Comment on this FAQ

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Load More