Over FRENDZ

FRENDZ is aan het doorgroeien om een online community voor (micro-)influencers te worden vol met maandelijkse collabs, kortingsacties en goodies. Je kunt je aanmelden als micro-influencer (oftewel FRENDZ Ambassador) als je tenminste 500 volgers hebt.

FRENDZ Ambassadors hebben concrete doelen voor ogen; zij willen groeien op Instagram en hun creativiteit uiten. Just how we like it! Zij zijn trouwe fans van FRENDZ en communiceren altijd met elkaar. FRENDZ maakt dit op verschilende manieren mogelijk, onder andere door de FRENDZ Ambassadors in WhatsApp groepen met elkaar te laten praten.

FRENDZ positioneert zich als een heus influencer-marketing bedrijf en heeft een hechte familie opgebouwd, allemaal via Instagram. De Ambassadors zijn de perfecte doelgroep voor FRENDZ en hebben een echt gevoel voor het spotten van de laatste fashion, beauty, travel en lifestyle trends. Hierdoor zijn zij online betrouwbaar en worden zij snel gevolgd door anderen; de FRENDZ Ambassadors worden een echt voorbeeld voor anderen. 

Het doel van FRENDZ is om samen met de Ambassadors te groeien. Hoe actiever je als Ambassador bent, des te meer je door FRENDZ wordt beloond. Van shout-outs tot samenwerkingen met vette merken en kortingsacties tot maandelijkse gratis goodies; niks is te gek. Loopt het water je al in de mond?

Daarnaast doet FRENDZ regelmatig exclusieve samenwerkingen met grote merken. FRENDZ selecteert de geschikte Ambassadors afhankelijk van volgersaantallen, geografische locatie en/of leeftijd.

Om de community dagelijks te kunnen inspireren op het gebied van mode, reizen, beauty en lifestyle reist het team van FRENDZ de wereld over met de grootste influencers, denk aan: Marije Zuurveld, Sophie Ousri en Benthe Liem. Van deze reizen maakt FRENDZ content voor hun volgers. 

Op de Instagram pagina @FRENDZonTour worden de leukste foto’s en stories van de influencers gepost. Ook delen zij de fashion trends in the middle of de leukste hotspots van de stad. Zo leer je ook nog eens wat.

FRENDZ plaatst o.a blogs over beauty tips tijdens het reizen, maar ook waar je absoluut naartoe moet als je in die stad bent. Deze blogs worden geplaatst op www.frendz.nl, met groot succes! Wil je meer lezen over FRENDZ? Get all your questions answered here.