Meet the team


Meet Jannie

”Ik ben trots op FRENDZ en dankbaar dat ik er vanaf het begin al aan het mogen werken. Naast mijn dagelijkse catch-up met vriendinnen, ben ik hard aan het werk bij FRENDZ. Reizen organiseren en merken koppelen aan influencers zijn mijn favoriete bezigheden. Als echte IJslandse houd ik ervan om mensen te helpen, daarom bedenk ik veel social media campagnes voor andere merken. Met wat heimwee naar IJsland hoop ik vaker terug te gaan, mét FRENDZonTour! Af en toe een chaoot, maar niet minder gezellig. Oortjes in, muziek van de Toppers aan, en knallen!”


Meet Mattijs

”De ideale schoonzoon, al zeg ik het zelf. Hardwerkend, doorzettingsvermogen en altijd in voor een feestje. Er is geen hiërarchie op het FRENDZ HQ, en dat vind ik zo fijn. Iedereen ondersteunt en helpt elkaar met verschillende projecten. Iedereen heeft zijn sterke punten. Zo kun je mij inzetten voor contact met merken, en de zakelijke verrichtingen wat betreft reizen plannen. Ik zorg dat we niks vergeten te shooten en dat de merken blij zijn. Naast FRENDZ doe ik elke week weer een poging tot hardlopen, wat steeds faalt. Ik probeer het echt! Maar vaak vind ik mezelf toch weer op de bank, terwijl ik How I Met Your Mother voor de 27e keer (je hoort het goed) kijk.”
Meet Brittney
”Als creatieve duizendpoot zet ik mij graag in op het gebied van fashion en lifestyle. Zo heb ik de content mogen schieten voor de laatste paar FRENDZonTour trips en heb ik deze blog opgericht! Van schrijven tot aan video’s bewerken en van ambassadors benaderen tot aan contact behouden met merken, niks is te gek! Naast mijn drukke leventje op werk vind je mij vaak met een glas wijn in de hand (guilty as charged), terwijl ik mijn Instagram feed voor de zoveelste keer verander.”