Ambassadors

FRENDZ is aan het doorgroeien om een online community voor (micro-) influencers te worden, vol met maandelijkse collabs, kortingsacties en goodies. Jij kan hiervan profiteren als FRENDZ ambassador.

Dit is wat je moet doen om Ambassador te worden:

Plaats een story naar keuze op jouw Insta met duidelijk de tag @FRENDZonTour en #IjoinFRENDZ (beide moeten goed zichtbaar zijn). Let op: laat jouw story minimaal 24 uur online staan. Meld je snel aan op deze website: Sign up zodat wij al jouw gegevens hebben. Na je aanmelding krijg je van ons een bevestiging per DM. Let op: dit kan een aantal dagen duren.

Wat als ik Ambassador ben?

Als FRENDZ ambassador kom je in aanmerking om mee te doen met de openbare collabs die FRENDZ regelt voor al haar FRENDZ ambassadors. FRENDZ doet ook regelmatig aan exclusieve collabs met grote merken. Voor deze exclusieve collabs selecteert FRENDZ in hun Ambassador bestand naar de geschikte (micro-)influencer(s). Daarnaast maak jij als FRENDZ ambassador elke maand kans op de FRENDZ fifty.

De FRENDZ fifty is een maandelijkse goodie die 50 van onze lucky ambassadors opgestuurd krijgen.
Wat moet je doen om kans te maken hierop?
Repost 3 stories van de @FRENDZonTour collab highlight, dit kun je doen doormiddel van een screenshot. Tag heel duidelijk @frendzontour. De stories dienen niet in een keer achter elkaar gepost te worden maar verspreid over de maand. Maak altijd screenshots van je stories en upload deze bij: Upload story zodat wij weten wie mee doet aan de actie. Na het uploaden ontvang je per DM een bevestiging van FRENDZonTour. Let op: dit kan een paar dagen duren.
Heb je dit gedaan? Dan maak je kans op de FRENDZ fifty! Als jij geselecteerd bent om deze te ontvangen dien je wel een post en story te maken zodra je deze opgestuurd hebt gekregen. Let op: pas in de eerste week van de nieuwe maand wordt bekend gemaakt wie de FRENDZ fifty krijgt, dus geen stress als je aan het einde van de maand nog geen DM hebt gehad.

Benieuwd welke FRENDZ Fifty je deze maand kunt ontvangen? Check dan snel onze highlight ‘FRENDZ Fifty’ op @FRENDZonTour.

Join the future, sign up now!