About FRENDZ

TRAVEL JUST GOT PERSONAL

Meet FRENDZonTour: een jong en creatief team dat werkt als een contentmachine. Onze passie voor social media, fotografie, schrijven en grafisch design wordt toegepast op onderwerpen als reizen, mode, eten en avontuur! Samen met de bekendste influencers reizen we de wereld over om content te creëren voor influencers, merken en ons eigen Instagram account @FRENDZonTour.
FRENDZonTour selecteert elke maand een locatie die past bij het seizoen, kiest daarbij de juiste influencers uit en gaat op reis om content te maken. Een vaste routine is om vooraf een tourguide te maken waar alle verborgen pareltjes van de locatie natuurlijk niet mogen ontbreken. Met de travelguide als rode draad wordt alle content geschoten en geschreven. Bij FRENDZonTour draait het erom dat de content spontaan en echt is. Door deze unieke manier van creatie verbindt FRENDZonTour verschillende merken: van nieuwe start ups tot gevestigde modemerken. Voor hen maken wij social content. Op deze manier kunnen zij hun contentkalender vullen en worden ze gelinkt aan bekende influencers.

Alle fotografie tips&tricks, locaties en belevingen die we meemaken op reis delen we met de lezers van onze blog op deze website. Hiermee hopen we onze lezers niet alleen te inspireren op het gebied van reizen, maar ook met het laten groeien van een Instagram account, de dagelijkse routine die bij het reizen komt kijken en verbeteren we jouw fotografie skills.

Naast grote influencers vinden wij micro influencers minstens zo belangrijk. Zij zijn upcoming, zitten vol met nieuwe ideeën en hebben betrouwbare volgers. Wij helpen deze fans/potentiele influencers hun doelen te behalen door ze FRENDZ Ambassadeur te maken.
Samen met hen zoeken we naar geschikte samenwerkingen met merken die op dat moment bij hen passen. Daarnaast maken zij maandelijks Inmiddels zijn er 1.400 FRENDZ Ambassadeurs met een totaal bereik van 3.1 miljoen.

Ben je opzoek naar tailor made social content, get in touch!

E-mail: collaborations@frendz.nl