24 uur zonder Instagram, wij dagen jou uit!

24 uur zonder Instagram, wij dagen jou uit!

Oké, geef het maar toe, jij bent verslaafd aan social media! Onze favoriete app is toch echt Instagram. Zo worden we ermee wakker, maar gaan er ook mee slapen. Sinds de nieuwe update van Apple schrik je er gewoon van hoeveel uur je aan IG besteed. Nu hebben wij ook even gecheckt op het kantoor en wij komen uit op een gemiddelde van twee uur per dag. Natuurlijk kan jij deze twee uur veel beter ergens ander voor besteden!

School

Stel je voor je hebt elke dag twee uur meer de tijd om jouw huiswerk te maken of te leren voor die ene moeilijke tentamen. Zonder Instagram haal jij gegarandeerd een voldoende!

FRENDZ

Hoe leuk is het om toch nog even na schooltijd af te spreken met jouw vriendinnen. Duik snel de stad in, of ga de nieuwste hotspots af. In twee uur de tijd kan jij genoeg zien!

Sporten

Hoe vaak gebruik jij het excuus ‘Nee, had vandaag geen tijd om te sporten’? Gelukkig heb jij nu een half uur om je mentaal voor te bereiden. Daarna een uur de tijd om daadwerkelijk te sporten. En verwen jezelf daarna een half uur met een lekker warm bad.

Opruimen

Het is officieel bewezen dat een opgeruimde omgeving zorgt voor minder stress. Dus haal die schoonmaakdoekjes tevoorschijn, nu is het de tijd om de boel te ordenen. 

Waar zou jij de extra twee uur per dag voor gebruiken? 

Geef een reactie