Tips om jouw vliegreis super comfy te maken

Tips om jouw vliegreis super comfy te maken

Tip 1.

Muziek is the keyom een lange reis te overleven. Download van tevoren alvast een playlist die perfect past bij jouw vakantiebestemming om in de mood te komen. Verder laten deze songs jou een jaar later nog steeds denken aan die ene toffe vakantie. You’ve got the music in me!

Tip 2.

Investeer in een goede koptelefoon en zeg gedag tegen jouw oordopjes (voor even natuurlijk). Na het dragen van oordopjes, gaan je oren vaak pijn doen. Met de juiste koptelefoon is dit niet het geval. Bovendien is de muziekkwaliteit nog beter! Zo kun je heerlijk wegdromen, terwijl je aan Ryan Gosling denkt (kwijl!).

Tip 3.

Vind je het lastig om in slaap te vallen en je beautyslaapje te doen? Je bent niet de enige.  Daarom kun je het beste het jezelf zo comfymogelijk maken. Denk hierbij aan een nekkussen en die prachtige ooglapjes. Hierdoor heb jij na de lange reis geen last van jouw nek, plus kan je zelf bepalen wanneer jij je ogen even dicht gaat doen. 

Tip 3.

nEen joggingspak kan tijdens een langdurige reis jouw BFF zijn. Draag vooral geen spijkerbroek of veterschoenen. In grote hoogte gaat jouw lichaam opzwellen en kan jouw spijkerbroek nog weleens veeeel te strak gaan zitten. Verder zijn de veterschoenen een no go, omdat deze niet al te gemakkelijk aan en uit gaan.

Tip 4.

Pak alle producten die jij nodig denkt te hebben in een apart, klein tasje. Zo hoef jij niet tijdens de vlucht te zitten rommelen in jouw handbagage. 

Tip 5. 

Blijven hydrateren! Door de airconditioning in het vliegtuig droog je supersnel uit. Daarom is het van belang om voldoende te blijven drinken. Verder drogen ook jouw huid en lippen sneller uit. Zorg ervoor dat je lipbalsem en crème bij de hand hebt om dit te voorkomen. Hello, Elizabeth Arden en Carmex!

Wat is jouw ultieme tip?

Geef een reactie