Alles over Cannabis make-up

We kunnen het zo gek niet bedenken met de beauty trends van 2019. Voorgaande jaren leerde we de ‘Kylie Jenner Lip Challenge’ kennen maar ook de variërende wenkbrauw hits en de 100 lagen challenge. Wij hebben iets nieuws voor je. Get ready for: Weed cosmetica.

Op de markt zijn er nu huidproducten uitgekomen met hennep, oftewel: cannabis. Misschien heb je de producten al bij keten The Body Shop zien langskomen, of bij de andere, talloze merken die er nu mee beginnen. 

In 2018 is de mascara van Milk Makeup een van de populairste producten geworden. Hier zit namelijk CBD (Cannabidiol) olie in, wat een vervangend product is voor bijenwas. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat je wimpers gescheiden blijven en volumineus maken, het merk beweert dat de lengte van je wimpers er nog langer uit zullen zien en de krul ook behoudt.

Dit is niet het enige cannabis-relateerde product wat Milk Makeup heeft uitgebracht. In 2016 heeft het bedrijf ‘’Roll + Blot Papers’’ uitgebracht, deze papieren zijn uit 100% cannabis fibers gemaakt, happy blotting! Het merk wilt hun cannabis collectie uitvoeren met rijke cannabis en hennep olie. 

Is een mascara niet genoeg voor je? There’s more. Cannabisproducten behoren niet alleen tot make-up, ook staat de huidverzorging voor je klaar.

Hennepolie heeft meerdere antioxidanten en verschillende vitamines waardoor je een baby gladde huid krijgt. Je kunt deze producten niet alleen gebruiken voor je gezicht, ook dient het als lichaamsverzorging. De meeste mensen (waaronder ik, guilty as charged) behandelen hun huidproblemen met té veel crèmes vol chemicaliën en parfum. Vaak wordt het probleem dan erger en word je huid er niet beter van. Producten waar cannabis in zit is niet alleen hydraterend, maar ook ontwikkeld voor een droge, gevoelige en geïrriteerde huid. Pluspuntjes; het is 100% natuurlijk en heeft een anti-verouderende werking. 

Geef een reactie