Musthave gifts voor een echte traveller

Oh help! Jouw BFF gaat bijna op reis en je hebt nog geen idee wat je haar moet geven. No worries, want als zij een echte traveller is hebben wij de perfecte gifts op een rijtje staan. Deze gifts zijn niet al te duur, waardoor je er stiekem ook meerdere kan halen.

1. Wegwerp camera
Hoe leuk is zo’n polaroid camera? Maar geef toe, ze zijn een beetje duur en net iets te groot om zo in een tasje te proppen. Nu was jij hem natuurlijk al bijna vergeten anno 2019, maar de wegwerp camera bestaat nog steeds! Lekker compact en een leuke verrassing wanneer zij de foto’s weer in NL laat ontwikkelen #alreadyhomesick.

2. Zonnebank abbonement
Laat jouw BFF alvast een lekker kleurtje krijgen, zodat ze instant ready is voor de perfecte summer shots. Vind jij of zij wellicht de zonnebank toch een beetje te tricky? Kies dan voor bronzing crèmes of sprays.

3. Wereld kraskaart
Het blijft zo leuk om droombestemmingen weg te kunnen krassen van een wereldkaart. Mocht je nog een paar centen over hebben dan kan je er direct een toffe lijst bij kopen. Tip: speel ezeltje prik, de geraakte bestemming word de place to go!

4. Bucketlist boek
Koop jouw BFF een bucketlist boek en ze zal haar hele reis druk zijn! Een toffe tip is om alvast wat secret opdrachten en berichten in het boek achter te laten, zodat ze jou niet vergeet. 

5. Dopper
Water is altijd belangrijk om mee te hebben tijdens een reis. Geef jouw BFF een drinkfles in haar favo kleur. Zo kan zij deze overal makkelijk mee naartoe nemen in haar backpack. 

6. Fotoalbum
Maak een toffe foto selectie van alle lieve mensen om haar heen. Print deze foto’s uit en vraag aan die personen (bijvoorbeeld haar ouders) op de foto staan of zij een berichtje achterop willen schrijven. Belangrijk! Het album mag niet te groot of te zwaar worden, dit wordt namelijk moeilijk om mee te nemen.

Gaat jouw BFF binnenkort op reis? Laat ons weten welke gift jij voor haar gaat halen!

Geef een reactie