Zo kies je jouw perfecte vakantiebestemming

Je wilt graag er even tussenuit, maar je weet nog niet waarheen? No worries! Wij helpen je verder met het vinden met de perfecte vakantiebestemming.

Duur

Waarschijnlijk heb jij niet een jaar lang de tijd om een wereldreis te maken (mocht dit wel zo zijn, lucky you!). Heb jij een ongeveer drie dagen vrij, dan is een citytrip jouw perfect fit. Ben jij een week vrij, dan kun je jouw favo land in Europa ontdekken! Als je mazzel hebt en rond de drie weken vrij hebt, dan ligt de wereld aan jouw voeten.

Budget

Jammer genoeg leeft bijna iedereen op een budget. Bepaal daarom van tevoren hoeveel geld jij kwijt wilt zijn aan jouw vakantie. Reken voordat je gaat uit hoeveel alles gaat kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: vliegticket(s), uber, overnachting, eten/drinken, shoppen en nog veel meer. Onze favebudget bestemmingen zijn toch echt onze buurlanden zoals Antwerpen, Londen en Berlijn. Zo is alles met de trein en bus goed te bereiken en ben je er zo. 

Zon 

Ben jij echt een zomers type? Dan is deze bestemmingen een mustvoor jou; Marrakech! Gelukkig is het hier bijna het hele jaar door twintig graden. Zelfs in de herfstvakantie is deze locatie perfecte locatie. Verder is Marrakech super fotogeniek, denk aan; kamelen, gekleurde kleden, badplaatsen en botanische tuinen.

Winter

Is sneeuw en actie toch meer jouw ding? Ga dan voor Scandinavië! Zelf zijn wij met FRENDZ naar Kopenhagen geweest, maar Oslo, Stockholm, Helsinki en Reykjavik staan nog steeds op onze wishlist. Scandinavië is de perfecte combinatie tussen stad en natuur. Dit maakt het voor jou ook mogelijk om de vakantie helemaal naar jouw wens te maken.

Weet jij al waar jij dit jaar heengaat op vakantie? Let us know!

Geef een reactie