Staycation | Amsterdam (budget)

Voorheen hebben wij wat luxe hotspots met jullie gedeeld voor een staycation in Amsterdam (zo niet, lees ze hier!). Ben je toch iets meer on a budget of wil je graag gewoon nog wat hotspots verkennen? Dan zijn wij je reddende engel, al zeggen wij het zelf. Bij deze, een staycation in Amsterdam – van ontbijt tot aan overnachting.

Toast it, Amsterdam

Je bent deze hotspot vast al tegengekomen op de Insta van jouw favoriete influencers. Met haar retro interieur is Toast it, Amsterdam de perfecte plek om jouw sociale media feed mee te vullen. Laat het jou ook niet een beetje denken aan de Riverdale’s Pop’s Chock’lit shop? Het wordt steeds beter, American Pancakes, een Crosti en andere toasties maken hun menu gorgeous. Ideaal voor ontbijt en/of lunch en nog betaalbaar ook. Wij zijn zeker fan!

De Drie Graefjes

Nog zin in wat hartigheid? Welkom bij De Drie Graefjes. Deze hotspot staat voor kwaliteit, service en home made. Al 17 jaar heeft deze American Bakery de sleutel naar ons hart gevonden. De Drie Graefjes ligt in het centrum van Amsterdam en heeft heerlijke lunchgerechten geserveerd met een glimlach.

Bar Moustache

Deze hotspot is een van de meest instagrammable places off all. Zij werken met eerlijke producten en de ingrediënten zijn het verste van het verste. Dat maakt het eten natuurlijk nog een tikkeltje lekkerder! Van huisgemaakt brood met tonijn of avocado, naar Italiaanse gerechten zoals ravioli. Niks is te gek voor Bar Moustache tot 16:00 kun je hier lunchen.

Bar Bitterbal

In dezelfde straat als Bar Moustache, zit Bar Bitterbal. Je raadt het al, zij serveren hier vooral bitterballen. Oh, en bier – die kunnen we natuurlijk ook niet missen. Ben je niet zo van deze (legendarische en traditionele terras) combi? Bar Bitterbal heeft voor iedereen wat, ook gin tonic en alle soorten wijn. Wat wil je nog meer?

Chin Chin Club

Een letterlijke social clubhouse, zo zou Chin Chin Club zichzelf beschrijven. Met maar liefst een restaurant, drie verschillende barren, een nightclub en privé karaoke ruimte, mag dit ook wel. Bijna elk weekend zijn wij wel te vinden bij de bar en nightclub vanwege de sfeer. 

Let’s dance!

Hotel Hortus

Tijd om tot rust te komen in Hotel Hortus. Zij bieden budgetaccommodaties aan voor maximaal 6 personen aan de oostelijke kant van het stadscentrum (achter Hortus Botanicus). Mooi meegenomen; het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt geserveerd in de lounge. Nu kun je heerlijk en letterlijk loungen en tv kijken. Wil je nou toch nog iets langer blijven in het mooie Amsterdam? Er is nog genoeg te doen, binnen 10 minuten kom je bij de dierentuin, het Waterlooplein en de Hermitage. 

Waar wil jij nog graag naartoe in Amsterdam?

Staycation for the win:

Toast it, Amsterdam: Leidsekruisstraat 10, 1017 RH Amsterdam

De Drie Graefjes: Rokin 128, 1012 LC Amsterdam

Bar Moustache: Utrechtsestraat 141, 1017 VM Amsterdam

Bar Bitterbal: Utrechtsestraat 18, 1017 VN Amsterdam

Chin Chin Club: Rozengracht 133, 1016 LV Amsterdam

Hotel Hermitage: Nieuwe Keizersgracht 16, 1018 DR Amsterdam

Geef een reactie