6x hotspots Londen

De Instagram hoofdstad van Europa… It’s London, baby! Wij hebben de leukste hotspots voor jou verzameld, zodat jij vanaf de bank kunt genieten. 

  • Sketch

De perfecte plek voor afternoon tea en heerlijk gezelschap. De architectuur is really to die for. Zo heb je verschillende ruimtes voor verschillende gangen, waaronder The Pink Room! Maar echt, compleet roze. Bij Sketch zijn wij zeker in a barbie world

  • Cereal killer Café

De naam zegt het al, in dit café heb je bizar veel cereals (cornflakes) in alle soorten en maten – wel 100 stuks. Cereal Killer Café is dan ook de eerste internationale cornflakes Café. Om jouw perfecte bowl of cerealte maken kun je kiezen uit 30 verschillende soorten melk en 20 verschillende toppings. Zo krijg je zeker een sugar rush. 

  • Notting hill

Naast de prachtige pastelkleurige huizen en goeie sfeer bevat Notting Hill nog veel meer. Overal waar je kijkt zie je perfecte plekjes om te fotograferen, alsof het voor Instagram gemaakt is.

  • Carnaby

Als je van shoppen houdt, is Carnaby dé plek voor jou. Met meerdere, unieke winkels en restaurantjes is het een te gekke plek voor de shopaholics onder ons. Meer dan 150 winkels zijn gevestigd in dit mooie straatje, waaronder conceptstores en independent restaurants. Zeker een bezoekje waard dus!

  • Granger & Co

Een Australisch restaurant, gevestigd in London. Lekkere gerechten in een gezellig decor, de Tripadvisor reviews staan er vol mee. Dit is natuurlijk ook de reden waarom wij dit restaurant niet konden overslaan in Londen. Buiten kun je heerlijk genieten van een kop koffie, terwijl je poseert in jouw Teddy coat. No hurry, want Granger & Co is van 7:00 tot 22:30 uur open. 

  • Burger & Lobster

Met veel glutenvrije opties is Burger & Lobster een plek voor iedereen. Een geweldig restaurant waar je heerlijk kunt eten, drinken en kunt genieten – wat ook niet geheel onbelangrijk is. De naam spreekt al voor zich, je kunt hier namelijk al hun specialiteiten van burgers en kreeften bestellen.

Loopt het water jou ook al in de mond? Let us know your fave!

Where to find:

Sketch: 9 Conduit St, Mayfair, London W1S 2XG, Verenigd Koninkrijk

Cereal killer Café:Mezz 2, Camden Stable Market,
Chalk farm road, London, NW1 8AH

Notting hill:Londen W11 2PA, Verenigd Koninkrijk

Carnaby: Soho, London, Verenigd Koninkrijk

Granger & Co: 36 Dean Street, Londen W1D 4PS, Engeland

Granger & Co: 1, Stanley Building, 7 Pancras Square, Kings Cross, London N1C 4AG, Verenigd Koninkrijk

Burger & Lobster: 36-38 Dean St, Soho, London W1D 4PS, Verenigd Koninkrijk

Geef een reactie