Fotogenieke steden in Nederland

Elke insta chick kent de struggles van geen voorraad foto’s meer te hebben. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar Ambassadors on Tour. Zo kan jij weer een hele tijd door met je foto’s. Verder gaan we naar de tofste steden en hebben we de meest lekkere lunches! Check hieronder de meest vette plekken in Nederland om zelf zo’n tour te houden.

@xlisadam | @brittneykersbergen | @lianaadenise

AMSTERDAM

Of course, kunnen wij onze hoofdstad niet vergeten. Hier vond de eerste Ambassadors on Tour plaats. Het toffe is dat alles te voet goed te doen is. Om te beginnen bij Kimpton de Witt hotel. Hier hebben al wat influencers een plaatje geschoten die je vast op Instagram al bent tegengekomen. Verder kan je doorlopen naar de Wijdesteeg voor toffe graffiti. Daarna doorgaan naar de grachten, Vondelpark en Zevenlandenhuizen. FRENDZ is hier samen met de ambassadors ook geweest, de vlog? Click here.

EINDHOVEN

Op naar het zuiden, want Eindhoven is the place to be! Een must do daar is restaurants hoppen (ook al is het alleen voor de foto’s). Begin bij CoffeeLab, deze locatie is mega chill omdat het naast het station ligt. Daarna door naar Downtown, De Voortuitgang en restaurant Victoria. Benieuwd hoe deze hotspots eruit zien? Check de FRENDZ vlog dan hier.

@brittneykersbergen

DEN HAAG

Deze stad was perfect om de winterse content te schieten voor de gram. Denk hierbij aan veel kerstverlichting en een gigantische kerstboom om jouw feed festive ready te maken. Natuurlijk kan je ook nog een bezoekje brengen aan het binnenhof om misschien wat politici te spotten!

UTRECHT

Net iets centraler gelegen dan Amsterdam, maar toch creëer je met deze stad al snel dezelfde vibe. Utrecht heeft namelijk ook de oude grachten en genoeg hotspots. Onze favoriet is toch wel het restaurant The Streetfood Club. 

@fenne_wijst

SCHEVENINGEN

Ga naar Scheveningen om jouw gram summerproof te maken. Deze locatie is goed voor alle denkbeeldige Pinterest plaatjes op het strand. Mocht je het strand bezoeken, dan hier alvast 1 goede tip: props! Denk aan een pizza eten op het strand, sinaasappelen als bikini of leuke opblaasdieren voor in het water. Alle props maken jouw foto net weer iets leuker. 

Geef een reactie