Hoogtepunten van 2018

Naast het feit dat de officiële FRENDZ blog is gelaunched, hebben wij mega leuke reizen gemaakt om onze Insta’s te vullen. Let’s hit the throwback!

FRENDZ is begonnen als social-commerce platform. Zo kun je op onze app veel moodboards maken en is er ondertussen een hele community uitgekomen die wij met liefde onze ambassadeurs mogen noemen. Met de ambassadeurs hebben wij een aantal mini-Tours gedaan in Nederland! Een van onze favoriete momenten in 2018 waren ook de Tours naar Amsterdam, Eindhoven en Den Haag! Wil jij ook ambassadeur worden? Check dan even hierboven het kopje ‘Ambassadeursschap’ of klik hier.

@gwenvanadrichem | @xlisadam | @lianaadenise

Veel samenwerkingen hebben ons verder geholpen. Natuurlijk schieten wij voor FRENDZ on Tour fashionmerken, maar zijn er in 2018 ook accommodaties bij gekomen! Van balkonshoots in Barcelona naar een heerlijk etentje in Villages Nature Paris, vlakbij Disneyland Paris. Welke is jouw favoriet? Wij kunnen simpelweg niet kiezen. 

In 2018 hebben wij veel nieuwe FRENDZ mogen maken: Cynthia Baremans, Nina Warink, Jiami Jongejan, Marije Zuurveld, Mette Hoekstra, Iris Amber Nijboer, Saar Ras Sophie Ousri en Lotte van der Zee. Deze chicks hebben wij met veel liefde meegenomen on Tour. Vorig jaar hebben we wel 6 (!) plekken bezocht. Wanneer werd jij fan?:  

  • Februari: Kaapstad, Zuid-Afrika
  • April: Lissabon, Portugal
  • Juli: Kopenhagen, Denemarken
  • Oktober: Londen, Engeland
  • November: Barcelona, Spanje
  • December: Disneyland Paris

Wat is jouw favoriete moment van 2018? Comment in below!

Geef een reactie