Atelier September in Kopenhagen

Hello Copenhagen! Samen met Marije Zuurveld (@marijezuurveld) en Mette Hoekstra (@thedutchbandit) aten wij bij het moderne restaurant Atelier September. 

Bij een echte FRENDZ Tour heb je de leukste hospots, accommodaties maar ook heerlijke restaurantjes en cafés nodig. Wanneer wij zoeken naar Instagrammable plekjes, zoeken wij of het op de route ligt en natuurlijk of het eten fotogeniek is. Een bord met rijst en kip bijvoorbeeld is helaas niet veel waard op een foto. Het was voorbestemd: Café Atelier September zat om de hoek bij ons hotel. De locatie is midden in het centrum en ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en/of taxi. 

Tip: Kijk niet alleen naar het lekkere op een menukaart, maar ook of het fotogeniek genoeg is. Dit klinkt stom, maar het gaat je zeker helpen in het maken van een flatlay. 

Met ontelbare en lekkere gerechten zijn wij voor uiteindelijk toch voor een avocado toast (you can never go wrong) en burrata met citroen gegaan – ontzettend lekker. Hun house made soda en ice coffee zijn to die for

Het personeel is ontzettend vriendelijk en keken niet raar op toen wij het café verbouwden om het beste licht te krijgen (na het gevraagd te hebben, of course). Naast het personeel, is het ook niet onbelangrijk om te checken hoe duur het café nou eigenlijk is. Voor een lunch van één persoon betaalde je ongeveer €12 – €15 inclusief drankjes. 

Wat zou jij bestellen? (menu kaart toevoegen)

Atelier September: Gothersgade 30, 1123 København, Denemarken

http://www.cafeatelierseptember.com

Geef een reactie