Let’s pack the essentials!

Ben je toe aan een paar dagen rust of is het tijd voor een weekendje avontuur? En kan je alleen die ene rugzak of die ene kleine koffer mee? Let’s pack the essentials.

Tip 1.

It’s all about the basics, baby! Basics kunnen namelijk goed met elkaar gecombineerd worden. Zwart, wit en nude zijn jouw musthaves. De combinaties die je hiermee kunt maken zijn eindeloos en staat altijd goed op de ‘gram, wat ook niet geheel onbelangrijk is. 

Tip 2.

Plan voordat je gaat welke outfits je wanneer gaat dragen. Dit scheelt veel tijd, wanneer jij op je citytrip bent! Maak een (kort maar krachtige) planning met alle hotspots, besluit daarna wat je aantrekt. Ga je toevallig naar een botanische tuin? Dan zijn playsuits je beste vriendin! Streepjes, stippen, panter, niks is te gek voor deze tijdloze one piece. 

Tip 3.

Rol jouw kleding op in plaats van vouwen. Dit spaart meer ruimte en zorgt ervoor dat je kleding niet vol in de kreukels zit. Plaats aan beide uiteinden een sok, voor een stevige borrito.

Tip 4.

Kom je bij je bestemming aan en blijken er toch kreukels in te zitten? No worries! Laat je kleding stomen op een hanger wanneer je warm aan het douchen bent. Of pak de lokale föhn erbij en ga over je kledingstuk heen. Got 99 problem but a kreukel ain’t one.

Tip 5.

Natuurlijk wil jij zoveel mogelijk verschillende outfits shooten. Maar helaas wegen broeken en truien al aardig veel bij elkaar. Ga daarom voor zoveel mogelijk accessoires! Bijvoorbeeld: outstanding oorbellen in een panter printje of een tof petje.

Waar gaat jouw weekendje weg naartoe?

Geef een reactie