15 uur in Londen

Wij nemen jullie nu mee op een heeeele drukke dag. Samen met Lizzy Perridon (@lizzyperridon) en Iris Nijboer (@irisamberr) gaan wij een dagje naar Londen, baby! Je hoort het goed, één dag. Hier is natuurlijk een duidelijke en strakke planning voor nodig. Dit zodat wij alle hotspots langs kunnen en natuurlijk mega leuke Instagram foto’s kunnen maken. Eh, alles voor de ‘gram toch? 


Let’s wake up.

Het is 6:45, wij maakten geen grapje toen wij ‘Wakey Wakey, eggs & bakey’ zeiden. We’re up bright and early. Samen met Lizzy en Iris lopen wij naar de gate en bespreken wij de eerste foto; de welbekende vliegveld foto. Een vliegveld foto maken (en posten) wij altijd om onze nieuwe FRENDZ welkom te heten op onze social media accounts, @FRENDZonTour en @FRENDZ__. 

8:45 uur vertrek vliegtuig Schiphol

Een uurtje later met tijdverschil, komen wij aan op het Luton Airport. Hier en daar hoor je natuurlijk de perfecte vader grap “Oh we zaten maar 10 minuten in het vliegtuig, haha!” – no thanks. We pakken de Uber en vertrekken meteen naar Notting Hill. Misschien ken je het wel, die gekleurde huisjes die je overal ziet op Instagram. Wij moesten en zouden hier natuurlijk naartoe gaan met onze van tevoren uitgezochte outfits. 

Tip: Zoek in de vroege ochtend de hotspots op en goooo! Zo is het rustig en heb je alle tijd en ruimte om foto’s te maken. 

Ondertussen is het al lunchtijd 12:30 uur. Als je een trouwe FRENDZ volger bent valt het je misschien op dat wij vorig jaar naar hetzelfde restaurant zijn geweest. Dit is namelijk het gezellige en fotogenieke restaurant, Sketch! Wij konden het ook niet laten om hen weer een bezoekje te brengen. 

Flatlays are a girl’s best FREND. Obers kijken er niet meer raar van op. In plaats van direct aanvallen worden er eerst foto’s geschoten vanaf bovenaf. That’s the life of a influencer… Maar dan heb je ook wat:

Na de lunch is het 14:15 uur. Omgekleed en getransformeerd in de nieuwe looks en onderweg naar de London Eye. De meest toeristische plek in London, als je het ons vraagt. Het was even een zoektocht om hier een Instagram waardig plaatje te schieten. Uiteindelijk liepen wij vijf minuten verder en kwamen uit op de beste plek met een geweldig resultaat: 

Hoe leuk is deze outfit van Lizzy? Met een vintage Chanel tas maak je bijna elke foto Instagram-proof. 


Tip: Zoek van tevoren wat inspiratie foto’s op van de locaties, poses en outfits. Dit helpt je weer een beetje verder in het Instagram leven. 

Inmiddels is het al 16:00 uur en de dag is bijna voorbij. Met een Hop on Hop off bus kom je zo snel mogelijk op de tofste hotspots zonder te veel hoeven te betalen. Hier hoef je geen Uber te bestellen of een Taxi aan te houden – wat vaak wat lastig kan zijn in het drukke Londen. Met deze bus reden wij naar Tower Bridge. 

Een toffe rit en een klein half uurtje later komen wij aan op de laatste locatie, de Tower Bridge. Safe de best for last, zo gingen wij met een goed gevoel terug naar het vliegveld. 

Thank you for having us, London. 

Where to go:

Notting Hill: 18 Denbigh Terrace, London W11 2QJ, Verenigd Koninkrijk

Sketch: 9 Conduit St, Mayfair, London W1S 2XG, Verenigd Koninkrijk

London Eye: Lambeth, Londen SE1 7PB, Verenigd Koninkrijk

Tower Bridge: London SE1 2UP, Verenigd Koninkrijk

Geef een reactie