Zo photoshop je een lucht in jouw Travel foto’s

Quickshot? Yes please!

Vooral in de herfst maanden is het maar de vraag of het licht mooi is voor een Instagram pic. Of de lucht is te grauw, of weer te warm. Gelukkig hebben wij een leuk trucje over hoe je dit kunt bewerken. Conclusie: Fake it!


Onze FRENDZ influencer Iris Amber (@irisamberr) gaf ons de tip voor dé perfecte app en wij wisten niet eens dat ‘ie bestond. Ondertussen is het een lifesaver op het kantoor van FRENDZ; Quickshot. Met deze app kun je een prachtige lucht erin bewerken, met maar één klik. Ideaal natuurlijk als je een foto van een Instagram shoot diezelfde dag nog wilt plaatsen. Zo kun je alles bewerken, waar de wolken komen, het licht en horizon. Met deze app kun je zelfs het Noorderlicht en een vallende ster in je foto bewerken. Oftewel: je hoeft nooit meer op reis voor toffe foto’s. Alles zit in deze app!

Toverknop

We gaan het even voor je uitleggen, Jip en Janneke taal. Quickshot is heel simpel, je opent de foto die je graag wilt bewerken. Dan zit je in het handige menu met alle toverknoppen waaronder onze favoriet: Sky. Zodra je deze knop hebt ingedrukt, opent er een wereld voor je. Hiernaast zie je hoe wij de welbekende Vliegveld foto hebben gemaakt in London met Lizzy (@Lizzyperridon) en Iris. Zie hoe wij onze sky hebben bewerkt:

Feather  -100

Horizon 38

Ambient -100 

Opacity 100

Geloof ons, was dit maar gesponsord. 

1 Comment

  1. Iris

    Wauw! Heel erg leuk! Kan niet wachten om zelf weer op reis te gaan en mega veel foto’s maken

Geef een reactie