Food spots in Kopenhagen

Get ready for some serious foodporn hotspots!

  • Atelier September

Onze trip naar Kopenhagen begon goed, wij lunchte namelijk bij Atelier September. Met heerlijke Burrata, goed personeel en perfect licht voor flatlays en selfies!

  • F.I.A.T

Wat doe je als je hangry bent en geen restaurant hebt gereserveerd? Nee, niet bedelen. Loop naar het eerste restaurant wat je tegenkomt! Dit was voor ons F.I.A.T en wat was dit een succes. Gelukkig hadden ze nog een plekje vrij en in de verte zagen wij zelfs Nyhavn. Het mooie aan deze superleuke hotspot: het personeel hielp zelfs met foto’s maken! Alles voor de Instagram pic en dit begrepen zij! Wij vroegen namelijk of er wijnglazen konden staan, zodat wij hier een leuke foto mee konden schieten. Even later kwam de ober terug en had hij rosé voor ons ingeschonken (van het huis). Eet heerlijke pizza en risotto, wat perfect is om de avond mee af te sluiten, cheers!

  • GRØD

Wanneer je gezond, maar toch lekker wilt eten, ga dan naar GRØD. Hier serveren zij geweldige Açai bowls met vers fruit, noten en jam. Meer hoef je eigenlijk niet te weten. Just go and enjoy!

  • Wulff & Konstali

Zin in tapas, anyone? Wulff & Konstali richt zich compleet op kleine gerechten tijdens de lunch. Van smoothie bowls tot aan scrambled eggs. Niks is te gek voor dit restaurant. Zo stond onze tafel vol met lekkernijen waar je van kunt dromen. We hebben het er nog steeds over op het FRENDZ kantoor.

Waar zou jij graag willen eten?

Atelier September: Gothersgade 30, 1123 København, Denemarken

F.I.A.T: Kongens Nytorv 18, 1050 København, Denemarken

GRØD: kl tv 50 Jægersborggade København N, 2200 København, Denemarken

Wulff & Konstali: Waterfront Shoppingcenter, Philip Heymans Alle 17, 2900 Hellerup, Denemarken

Geef een reactie