5x hotspots in Kopenhagen

Hier zijn onze favoriete hotspots! Deze hotspots helpen jou om alles uit deze toffe citytrip te halen. Zoek je ultieme rust of juist toffe locaties voor jouw Instagramshoot? Kopenhagen heeft het!

Tivoli

Het moment dat wij binnenkwamen in Tivoli voelde we ons gelijk als een kind in een snoepwinkel. Zie het als de Efteling van Kopenhagen. Overal waar je kijkt is het magisch en zie je attracties die bomvol zitten met vrolijke mensen. Heerlijke suikerspinnen (leuk voor op de ‘Gram!) en popcorn.

Gasoline Grill

Gasoline Grill is een geweldig burgerrestaurant om van te dromen. We zien je al kijken: “Huh, maar waar komt de naam Gasoline Grill dan vandaan?’’ Het is namelijk tegelijkertijd ook een tankstation! Terwijl jij je auto laat tanken, kun je verder ook een heerlijk burgertje bestellen. Het menu is groot genoeg, dus voor ieder wat wils. Leuk feitje: Gasoline Grill gaat pas dicht wanneer het eten op is! Zo verspillen zij geen voedsel.


Manon Les Suites Guldsmeden Hotels

Een locatie om nou écht tot rust te komen is bij Manon Les Suites. Dit is een hotel met een geweldig zwembad dat zeker Pinterest worthy is. Het zwembad heeft rustgevende muziek of volgens Marije Zuurveld “Lift muziek”. Dit geeft een stress-free gevoel – wat ook eens fijn is.

Superkilen

Even een heel tof foto plekje: Superkilen park. Met graffiti muren en strepen op de grond begeef jij je in een echte kunst walhalla. Zo heb je genoeg Instagram-opties allemaal op één plek.


Nyhavn

Wanneer je naar Kopenhagen gaat kan je Nyhavn zeker niet missen. Naast het feit dat je hier genoeg horecagelegenheden hebt, is het uitzicht nog beter. De gekleurde huizen die je hier tegenkomt zijn adembenemend en of course maken de boten in de haven het alleen maar leuker. Gekleurde huizen zijn de place to be and we love it! Zo zie je dat wij ook naar Bo-Kaap zijn geweest in Kaapstad en Notting Hill in Londen.

Dus wat denk je ervan? Let’s go!

Tivoli: Vesterbrogade 3, 1630 København V, Denemarken

Gasoline Grill: Landgreven 10, 1300 København, Denemarken

Superkilen: Nørrebrogade 210, 2200 København, Denemarken

Manon les Suites: Gyldenløvesgade 19, 1600 København, Denemarken

Nyhavn: Nyhavn 1-71 | Kobenhavn K, Kopenhagen 1051, Denemarken

2 Comments

Geef een reactie